Cilj organizovanja kampova

Poenta organizovanja kampova je fizičkim vežbanjem pozitivno uticati na rast i razvoj dece, stvaranje sportskih navika, upoznavanje i prvi koraci u fudbalu, skijanju, plivanju, veranju, biciklizmu i drugim vidovima sportskih aktivnosti.

Potenciramo značaj sociološkog aspekta boravka dece u organizovanoj grupi i njenom uticaju na psiho-sociološki razvoj deteta, kao i afirmaciju zdravog načina života, poštenja, fer pleja, jednakosti, drugarstva i svega drugog što sport može pružiti.

 

Fudbalski kampovi

Fudbalski kampovi su tematski koncipirani, u smislu obrade jednog od tehničkih elemenata fudbala.Namenjeni su deci od 7 do 15 godin, koja svoje fudbalske veštine usavršavaju pod nadzorom licenciranih trenera, specijalista za rad sa mlađim uzrasnim kategorijama.

Teme i programi rada su prilagođeni starosnoj dobi polaznika kampa, njihovim specifičnostima i u skladu sa savremenim saznanjima o uticaju fizičkog vežbanja na razvoj deteta.

Nivo sposobnosti i kvalitet igre nisu ograničavajući faktor za uključivanje dece na pomenutim kampovima, ali o talentovanoj deci vodimo računa prateći njihov napredak po svim parametrima uz analizu rezultata testiranja motoričkih sposobnosti, koje sprovodi profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Beograda.
 

Zimski kampovi

Zimski kampovi sa obukom skijanja i boravkom u zimskim uslovima su aktivnost koju realizujemo za vreme zimskog raspusta sa namerom da deci omogućimo prve skijaške korake i upoznaju sve blagodetima boravka u zimskim, zasneženim uslovima.
 

Škola plivanja

Tokom letnjeg raspusta u Beogradu, zimskih i letnjih kampova organizujemo obuku u plivanju, grupnu ili individualnu tokom koje deca upoznaju i nauče da savladavaju još jednu, za sport važnu sredinu, vodu.

HIMNA MONDIALA

MONDIAL

Jedan, dva, tri,
Da trčimo znamo mi.
Hajde druže gde i svi,
U Mondial klub idemo mi.
Gledaj pravo gde je go,
Da pevamo živeo!

Dodaj loptu meni ti,
Šampioni bićemo mi.
Stativa se od nas plaši,
Hajde sudijo samo maši.
Navijamo u sav glas,
Mondial je pravi as.

Treneri nas bodre i vode,
Od pobede do pobede.
Svaki nam je udarac jak,
Jer pažljivo gledamo Srkijev znak.
Stopalo je glavni deo,
Samo naš je teren ceo!

Primi, dodaj, traži druga,
Sa fudbalom nikad tuga.
Navijamo svi u glas,
Mondial je tu za vas.
Trener Marko lopte sprema,
Sa vežbama šale nema.

Levo, desno, gore, dole,
Sva deca loptu vole.
Sa tribina masa kliče,
Navija i glasno viče.
Napred beli, napred plavi,
Mondial je šampion pravi.

Đokić Aleksa